St.Pr.St Highline

St.Pr.St Highline

St.PrA Highline - Quaterback - Roadster - Sandro Hit by Caflin AB

Quaterback Quaterman Quando-Quando
Räuberbraut
St.Pr.St Passionata Brandenburger
Poesie
St.Pr/El.St Highness Roadster Rohdiamant
Verb.Pr Malta
St.Pr/El.St Highnoon Sandro Hit
St.Pr/El.St Hertz Dame

11Brunt sto född 2009, 166 cm. Uppfödare: Patricia Graefin von Merveldt

 St.PrA Highline är en ädel och vacker individ med tre särdeles rörliga och välbalanserade gångarter med härlig mekanik och elasticitet. Hon är harmonisk, social och besitter en fantastisk ridbarhet!

Hon kommer ur ett mycket högt dekorerad möderne.
Hennes stam är ur en gammal militärstam som bland annat har producerat Olympiahästen Gracchus.  Mormors mor St.Pr./El. Herz Dame e. Titus – Guter Gast xx har producerat utomordentlig goda sportshästar, ett flertal Statspremiumston och auktionshästar. Hennes helbroder var Vicebundeschampion 1996. Mormor Highnoon e. Sandro Hit är också Statspremie och Elitesto och hennes första föl, St.Pr/Elite Highness f. 2005 e. Roadster blev högt bedömd på sitt stotest och titulerad uttagen till Brillantringen i Rastede. St.Pr/Elite Highness har en halvsyster e. Blue Hors Romanov f. 2006 som också är Statspremierad och gick Brilliantringen i Rastede 2009. St.Pr A Highline har redan två mycket lovande halvbröder e. Depardieu. Hennes halvbror e. Füchtels Floriscount blev uttagen till vårens bruksprov 2013 för unghingstar under ryttare.

St.PrA Highline premierades som föl. Vi köpte henne när hon var 2 veckor gammal och hon är uppväxt hos oss i Sverige.Hon utförde sitt stotest i Vechta, Tyskland juni 2012 och var en av de högst bedömda av dressyrstona ur sin årgång i Oldenburger Verband (gångarter under ryttare, trav 9,0, galopp 8,5 och skritt 8,0 plus ridbarhet 8,5) med totalt 8,08 och premierades till ”Statspremie Antwerterin” i Oldenburger förbundet. Hon togs ut till Brillantringen i Rasted i juli  2012 med en fantastisk placering, 1-m!

2013 blev hon tredjeplacerad i en stor tävling med hela 77 % och vann brons i Oldenburgers championat i Rastede!

2014 fick hon sitt första föl och har bevisat att hon är mycket väl lämpad i aveln! Hennes dotter High Hope e. Sezuan är ett fantastiskt sto med mycket kraftfulla och rörliga gångarter, hon är dessutom helt fantastisk att rida och blev Haupt premierad på sitt stotest och bland de 35 bästa stona och uttagen till elit showen i Rastede! 

Klick här för mer bilder och film på Highline.

Avkommor:
2014 – stoföl e. Sezuan
2015 – 
2016 –
2017 – 
2018 – dräktig med Sezuan