Om oss

Vi bor i ett vackert Hälsingehus från 1850-talet sedan 1999 i en liten by Ygsbo utanför Ljusdal. Innan flytten hit bodde vi i Torsnes nära Fredrikstad i Norge där vi båda har våra rötter. Lise är utbildad sjuksköterska och Tommy polis i Norge. Numera jobbar vi både hel och deltid som egna företagare. Familjen består av Lise och Tommy och två tonårspojkar med labradorerna Nero och Sima och två katter. 
Lise har hela sitt liv haft en stor passion för hästar och haft egna hästar i flera år. 2008 satsade vi seriöst på avel av dressyrhästar i vårt företag Caflin AB. Vi satsar på att förvalta några mycket successfulla stolinjer från Tyska Oldenburger- och Hannoveranerfamiljer. Vår uppfödning är i en mindre skala då vi båda har heltids engasjement utanför hästverksamheten.
För att vara uppdaterat på avelsframgångar i Europa så reser vi ofta till Tyskland, Holland och Danmark varje år. Vi har ett par professionella mentorer i Sverige och Tyskland som vi har regelbunden kontakt med för lära oss förvalta och förbättra vårt avelsarbete.
Vi är optimistiska och tror på en ljusare framtid för seriösa uppfödare.

Därför har vi siktet inställt på success!