Unghästar till Holland!

Caflins fina 2012 års årgång är från oktober i år hos Grand Prix ryttaren Emma van den Hooven i Holland. De har nu påbörjat sin första träning med inridning och förberedelse till stotest i Tyskland samt förhoppningsvis en framtida karriär i sporten. 

Emma är en Nederländsk ryttare med en längre erfarenhet att utbilda och tävla hästar till Grand Prix nivå med flertal vinster och placeringar. Hon har arbetat som professionell ryttare i flera mycket kända dressyrstall i Holland. 2010 gick hon en magisterutbildning som internationell ridsport tränare. Från 2014 driver hon en egen firma baserad i syd Holland som dressyrhäst utbildare och tävlingsryttarinna och hon tränar även ett 10-tal elever i svår dressyr.  

Hästarna:
lLoreen är ett långbent och modernt sto e. Fürstenball – Lauries Cursador xx – World Cup I. Hon kommer i första hand att utbildas för sitt stotest i juni.

Prince Zorian litenPrince Zorian är en sports valack typ, med enorm prestationsstam och kommer utbildas med tanke på högsta nivå på sikt. 

Mer information med bilder och film kommer senare.

Kommentarer inaktiverade.